Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Turcia

Turcia este un stat asezat pe doua continente, ocupand atat o parte din Europa cat si din Asia. Se invecineaza cu Grecia si Bulgaria la nord-vest, Georgia, Armenia si Azerbaidjan la nord-est, Iran, la est si Irak si Siria, la sud.

Turcia locul unde orientul se intalneste cu occidentul! Turcia este taramul turismului, vacantelor de neuitat din Antalya si Marmaris, taramul pietelor din Istambul si Ankara. Turcia este mereu o surpriza placuta indiferent de anotimp.

Alanya este o statiune moderna situata la 100 km de Antalya. Plajele superbe cu nisip fin, bananieri, cafenele, restuarante si terasele fac din Alanya una dintre cele mai a[preciate de catre turisti.

Belek situat la doar 40 km de Antalya este o destinatie de vacanta neobisnuita in care amestecul intre vestigiile istorice, plajele insorite, peisajul montan din vecinatate, excelentele terenuri de golf impreuna cu climatul sanatos al zonei fac ca orasul sa fie foarte atractiv pentru toate categoriile de turisti.

Kemer este o statiune in sud-vestul Turciei, situata pe litoralul Marii Mediterane, la poalele muntilor Taurus. Are 17,3 mii de locuitori si este centru administrativ al districtului cu acelasi nume din provincia Antalya si o importanta statiune turistica. Portul ofera facilitati pentru practicarea sporturilor nautice iar pe faleza din apropierea portului se afla multe magazine, cafenele, restaurante si baruri cochete. Golful cu vegetatia bogata si plajele intinse fac din Kemer una din cele mai populare statiuni de pe Riviera Turceasca.

 Lara este statiunea situata la doar 10 km de aeroportul din Antalya. se bucura de una dintre cele mai lungi plaje cu nisip fin din Turcia si hoteluri luxoase.

Plecari din Cluj Napoca, Bucuresti , Satu Mare , Timisoara, Iasi , Sibiu, Targu Mures

Destinatii Turcia

 

ZANZY TOUR SRL