Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Mexic

Aflat in extremitatea sudica a Americii de Nord, Mexicul este marginit la nord de Statele Unite, la nord-vest de Golful California, la vest de Pacific, la sud de Guatemala si Belize, iar la est de Golful Mexic si Caraibe.  
Relieful si vegetatia sunt de o diversite extraordinara: de la mlastina la desert, de la jungla tropicala la vegetatie alpina de mare altitudine. Aproape jumatate din suprafata acestei tari se afla la o altitudine de peste 1000 m.

Obiective turistice frecventate de turisti sunt ruinele aztece din zona orasului Mexico precum si statiunile de pe coasta dintre care cea mai renumita fiind Acapulco. Ruinele Maiase, clima si vegetatia din Yutacan atrag si aici o multime de vizitatori.
Reteaua de transport insumeaza aproape 20.000 km de cale ferata si 225.000 km de drumuri, ce fac legatura intre cele mai importante orase din tara dar si legaturi cu SUA si Guatemala, statele vecine.
Traficul de coasta este foarte important pentru comertul intern si pentru legaturile cu California si cu coasta Golfului din SUA, precum si transportul aerian dezvoltat si el foarte rapid, cu 116 linii aeriene si 1.113 aeroporturi.


Acapulco, un paradis tropical, este recunoscuta in toata lumea constituind un magnet pentru foarte multi turisti. Aici se gaseste un golf superb cu plaje deosebit de fine, iar muntii sunt acoperiti de o vegetatie bogata si proaspata.

Cancun este o locatie destinata in special tinerilor pentru petrecerea unei vacante de neuitat, dar si pentru o luna de miere romantica.
Ciudat de Mexico sau Mexico City este una dintre cele mai mari metropolele din lume, recunoscuta datorita atmosferei zbuciumate de aici formata din elemente ca muzica, zgomotul, aerul poluat si parcurile verzi, palatele coloniale. Orasul este foarte atragator si cautat, dar in acelasi timp si sufocant din cauza milioanelor de oameni care au gasit in Mexico City un stil de viata.

Destinatii Mexic

 

ZANZY TOUR SRL