Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Bali

Bali, supranumita Dimineata Lumii,  este inconjurata de recifuri de corali, plaje albesi cu nisip negru. Cele mai bune luni pentru a vizita Bali este iunie si mai, cand vremea este placuta, atinge 28oC si nu este deosebit de aglomerat.

 

Cel mai cunoscut dans din Bali este Kecak, insa cunoscute sunt si Barong si Rangda, Ramatana( este o epopee antica, scrisa in sanscrita de catre poetul Valmiki si reprezinta o carte importanta a hinduismului), Pendet, Janger.
Este insula celor 1000 de temple si este considerat tinutul Domnului, iar modul de viata traditional a fost legat de credinta religioasa.
Partea din sud este putin mai comerciala, cu multi vanzatori ambulanti, iar plajele minunate, Abud este orasul artelor, centru cultural si artistic, cu galerii interesante si magazine cu articole de mestesugarit. Partea din nod este destinata celor aventurosi, unde muntele Abang si Muntele Batur va satisface toate dorintele. Aici se poate urca pe muntele Abang, urcusul putand dura chiar 4 ore, insa rasaritul este spectaculos si fascinant.
Este insula in care nisipurile sunt albe si marginite de palmieri, iar interiorul cu vegetatie luxurianta. Viata localnicilor este evidentiata prin sculpturi, papusi, dans, muzica, sculpturi de lemn, fiind celebrate petreceri cu lupta dintre bine si rau.
Dintre atractiile zonei se numara:
- Kintamani Volcano Tour, insa pentru inceput este necesar sa se treaca prin Ubud, un important centru cultural al zonei si carea devenit in timp un oras aglomerat cu numeroase galerii si magazine de arta. Kintamani este un sat de munte la 1500m, altitudine, de aici putandu-se admira lacul Batur si vulcanul Batur, care este activ. Se poate vizita de asemenea si Templul Tirta Empul si prin Pestera Elefantilor.
- Templul Mamei de Besakih, cel mai sacru din Bali si cel mai mare tempolu hindus din Indonezia. A fost construit in secolul al XI- lea, la o altitudine de 100m pe Muntele Agung.
- Nusa Dua este statiunea destinata luxului, loc in care se intalnesc cele mai frumoase si moderne hoteluri, plaje stralucitoare si fine, ape cristaline, loc in care se poate face baie in mijlocul lagunelor. Este locul ideal pentru a petrece cateva minute de relaxare.
- Monkey Forest & Tanah Lot Tour, construit in 1624, loc in care se gaseste padurea sacra cu maimute si celebrul templu Tanah Lot. A fost construit in secolul XVI pe o stanca uriasa, pe coasta de vest a insulei, fiind inconjurata de ape in timpul mareelor, templul oferind privelisti spectaculoase.
- North Bali Tour
- Handicraft Villages & Ubud Tour este celebru din anul 1930, este un oras ce se dezvolta rapid,loc in care existau numeroase galerii si magazine de arta.
- Muzeele Puri Lukisan, Neka in Campuhan, Galeria neka in Ubud, Galeria Agung Rai in Peliatan, Muzeul Agung Rai in Pengosekan
- Parcul de Pasari
- Parcul de Reptile
- Parcul de Aventuri
- Odiseea Submarina
- Monumentul Garuda Wisnu Kencana
- Templul Uluwatu

Destinatii Bali

 

ZANZY TOUR SRL