Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante exotice - Brazilia
Oferte Brazilia

O singura constanta se va pastra in timpul unei calatorii prin Brazilia: oamenii ei fascinanti. Indieni, portughezi si africani au contribuit la formarea acestui popor de-a lungul a cinci secole. Intinderea ei iti taie rasuflarea: suprafata este mai mare decat a Statelor Unite si de aproape doua ori mai intinsa decat India, fiind aproape un continent in sine.

In Brazilia exista patru zone temporale, iar coasta dinspre Oceanul Atlantic masoara nu mai putin de 7000 km. Ocupand jumatate din teritoriul Americii de Sud, Brazilia este a cincea tara ca suprafata din lume.
Peisajul geografic al Braziliei este dominat de doua elemente topografice: Amazonul, cel mai mare fluviu din lume, si marele platou central, situat la o altitudine de 460 m peste nivelul marii, cu varfuri montane care depasesc adesea 2600 m. De neuitat este vizita la cascada Iguassu, mai inalta decat Niagara si mai intinsa decat Victoria: in total 275 de cascade, despartite de stanci sau de mici insulite, imprejmuite de o jungla luxurianta.
RIO DE JANEIRO
Situat de jur imprejurul adancilor ape albastre ale Golfului Guanabara, cu muntele Sugar Loaf standu-i drept santinela si faimoasa statuie a lui Iisus ce pare sa-l vegheze, Rio de Janeiro este pur si simplu cel mai uluitor oras de pe intreg mapamondul, numit pe drept cuvant Cidade Maravilhosa. Superbele plaje albe sunt umbrite de palmieri intr-un loc in care temperatura rareori scade sub 20 grade. Sa mai adaugam la toate acestea atmosfera unica in lume a fastuosului Carnaval, care atrage anual milioane de turisti din intreaga lume, si veti intelege de ce Rio este un oras care trebuie vizitat cel putin o data in viata.
SAO PAULO
Este cel mai mare oras de la sud de Ecuator si motorul economic al Braziliei. Varfurile zgarie-norilor sai abia pot fi vazute cu ochiul liber, iar locuitorii, care se numesc cu mandrie paulistanos, sunt intr-o permanenta miscare.Viata pare a se desfasura in ritmuri de salsa.
In secolul al XIX-lea averi uriase s-au nascut din comertul cu cafea, care creste cu usurinta pe pamanturile rosii ale zonei, cunoscute sub numele de "terra roxa".
Odata cu valurile de imigranti din Germania, Italia si Japonia de la inceputul secolului XX, economia nu a facut decat sa se stabilizeze si sa prolifereze, orasul devenind un important centru economic si tehnologic dupa cel de-al doilea razboi mondial.
AMAZONIA
Cele doua orase mari ale Amazoniei, Belem si Manaus, sunt despartite de o distanta de 1600 km, calatoria cu barca durand nu mai putin de cinci zile. Drumul pe Amazon este de neuitat: veti traversa o jungla virgina, inca neexplorata, veti vedea triburi parca din epoca de piatra care vaneaza inca cu sageti otravite. Fosnetul junglei este acompaniat de glasurile inspaimantatoare ale jaguarilor si de strigatele tapirilor. Chiar si pentru turistul caruia i se asigura tot confortul aceasta calatorie este o adevarata aventura. De la izvorul sau, din Anzi, si pana la varsarea in Atlantic, Amazonul are o impresionanta lungime de 6440 km.

Destinatii Brazilia

 

ZANZY TOUR SRL