Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Italia

Frumoasa Italie este o destinatie care nu trebuie ratata pentru o vacanta de vis. Asociata cu moda, familia, spaghetti, fotbalul si masinile frumoase, Italia ofera peisaje.

Oricare anotimp este ideal pentru a petrece o vacanta in „la bella Italia” – o tara care ofera oportunitati pentru fiecare! Roma este de catre mutli considerata cel mai frumos oras al lumii, bucurandu-se de multe monumente pastrate din perioada imperiului Roman –Colosseum si Forumul- si este in acelasi timp centrul bisericii romano-catolice in lume. Partea insulara a Italiei consta in regiunea autonoma Sicilia –cea mai mare insula din Mediterana- si Sardinia.

Vara, Toscana si Riviera Italiana ofera cele mai imbietoare peisaje marine iar iarna, muntii Italiei concureaza cu Austria din punctul de vedere al oportunitatilor pentru schi de calitate (muntii Apenini si Alpi – cel mai inalt varf – Mont Blanc 4807m).
Destinatii Italia

 

ZANZY TOUR SRL