Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Oferte Skiathos

Frumusetea naturala a insulei Skiathos este cu siguranta ceea ce va impresiona vizitatorul atunci când se va apropia cu vaporul sau cu avionul. Insula Skiathos, înzestrata în mod unic de natura, este literalmente înconjurata de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteti alege pentru înot o plaja linistita sau una cosmopolita, una mai larga sau una mai mica. De asemenea, în padurile de pini pline de vegetatie rara, va puteti bucura de frumoase drumetii.

Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice si salvamari, va recomandam plaja Koukounaries, desemnata ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar si altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos si Banana. Plaje mai linistite puteti gasi pe partea de nord si nord-vest a insulei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos si Mikros Aselinos si Kechria. Nu ratati o excursie la frumoasa plaja Lalaria, unde puteti ajunge doar pe mare, la fel ca si la insula Tsougria.

În portul vechi exista vaporase care va vor transporta la aproape toate plajele. De asemenea, portul vechi este punctul de plecare al vapoarelor care fac excursii de o zi în insulele Skopelos, Alonissos si la Parcul Marin al Sporadelor de Nord, unde locuieste protejat foca Monachus-Monachus.
Pentru deplasarile dumneavoastra, puteti apela la autobuzele de linie care circula la intervale scurte, pe parcursul întregii statii, la taxiuri, sau la numeroasele agentii de închiriere de masini si motociclete.
Destinatii Skiathos

 

ZANZY TOUR SRL