Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA DE COOKIE-URI
Politica de confidentialitate
 Termeni si conditii generale de prelucare a datelor personale
   S.C. ZANZY TOUR SRL este inregistrata la registratura generala a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub Nr.7980
 
Politica de confidentialitate a datelor personale

     S.C. ZANZY TOUR SRL , administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginii website-ului http://zanzytour.ro precum si completarea formularelor de inscriere sau de comanda servici turistice ,in concordanta cu dispozitiile legale in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public  in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001,-Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001).
Prin completarea benevola a “campurilor/chestionarelor/formularelor de cerere oferta”din cadrul paginii web-http://zanzytour.ro,sau furnizarea de informatii direct firmei Zanzytour in scris sau verbal,va dati acordul ca S.C. ZANZY TOUR SRL sa inregistreze/administreze si sa interpreteze aceste date. S.C. ZANZYTOUR SRL utilizeaza informatiile personale doar pentru a oferi servicii turistice si pentru o mai buna întelegere a nevoilor si intereselor Dumneavoastra oferindu-va cele mai bune solutii pentru solicitarile dumneavoastra: sejururi, circuite, bilete avion, bilete autocar . S.C. ZANZY TOUR SRL utilizeaza aceste informatii doar ptr finalizarea unei oferte de servicii turistice, ptr.a comunica cu Dumneavoastra si ptr.a va acorda cele mai bune servicii turistice, pentru a va tine la current cu ofertele speciale si pentru a va personaliza ofertele de promotie.
Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu Dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, in scopul de a imbunatati serviciile pe care vi le oferim si de a fi la nivelul exigentelor Dumneavoastra.
Protectia datelor Dumneavoastra personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru S.C. ZANZYTOUR SRL si de aceea noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de Dumneavoastra atunci cand utilizati paginile website-ului http://zanzytour.ro,  inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de Confidentialitate.

Inregistrarea datelor

Pentru studierea informatiilor de pe website-ul  http://zanzytour.ro nu trebuie sa furnizati nici-un tip de date personale.
Furnizarea de date personale este necesara ptr.inscrierea in baza de date in vederea primirii de buletine newsletter,efectuarii de oferte etc.
Administratorul website-ului http://zanzytour.ro  foloseste provizoriu,pentru o buna functionare tehnica  urmatoarele informatii ce nu contin date personale, aceste informatii apar automat administratorului de site:
- adresa de internet de protocol (IP)
- denumirea domeniului (URL)
- datele de accesare
- file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
- codul HTTP al parolei raspuns
- datele paginii web de unde se face accesarea
- cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
- data vizitarii
- datele paginilor parcurse, respectiv
- denumirea browserului

Utilizarea si transmiterea datelor
 
In conformitate cu legistlatia in vigoare,daca S.C. ZANZY TOUR SRL doreste sa utilizeze datele furnizate intr-un alt scop decat cel pentru care a fost efectuata inregistrarea originala, il instiinteaza pe cel in cauza si ii solicita anterior aprobarea, oferindu-i posibilitatea ca dupa aceasta sa revina oricand doreste asupra incuviintarii date in ceea ce priveste datele sale personale.
S.C. ZANZY TOUR SRL se angajeaza ferm ca in nici-o imprejurare nu va transmite unei terte persoane - cu exceptia situatiilor obligatorii prevazute de lege, respectiv fara incuviintarea celui in cauza - datele personale pe care le administreaza.
S.C. ZANZY TOUR SRL utilizeaza datele personale pe care dumneavoastra le-ati pus la dispozitie, insa nu in exclusivitate, in urmatoarele scopuri:
-cercetarea pietei, analiza pietei,
-analiza obiceiurilor clientilor,
- intocmirea statisticilor vizitarilor,
-comunicarea de informatii despre noile produse si servicii,
-comunicarea de informatii despre diverse reduceri de preturi,
- rezolvarea reclamatiilor clientilor,
- onorarea comenzilor.
S.C. ZANZY TOUR SRL administreaza toate informatiile referitoare la persoana si la datele personale ale clientilor, partenerilor si altor parti in regim secret de afaceri. Numai furnizorul datelor in cauza poate da dezlegare de sub incidenta administrarii in regimul secretului de afaceri.
Datele cartii de credit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea platilor si prevenirea fraudelor.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dumneavoastra in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.
Securitatea datelor
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, S.C. ZANZY TOUR SRL utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru Dvs.iar accesand aceste linkuri veti accesa / vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a S.C. ZANZY TOUR SRL.
Modalitati de informare
In cazul cererilor scrise, S.C. ZANZY TOUR SRL ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale.
In conformitate cu prevederile Legii 677 / 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorii site-ului declara ca sunt de acord sa se prelucreze aceste date direct sau prin intermediul tertilor contractanti a datelor personale si sunt de acord cu folosirea datelor lor personale pentru a primi informatii despre produsele si serviciile S.C. ZANZY TOUR SRL.
Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile webste-ului http://zanzytour.ro  puteti fi redirectionati catre paginile web ale altor firme si organizatii situatie in care S.C. ZANZY TOUR SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dumneavoastra.
In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura cu politica de protectie a datelor pe care o are organizatia/societatea la care s-a deschis pagina respectiva.
 
Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. ZANZY TOUR SRL.

Contactati-ne
Deoarece ptr.noi parerea Dumneavoastra este importanta,daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa : office@zanzytour.ro.
 
Va multumim!