Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

OFERTE SEZONIERE
CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIE-URI

 

EC.EUROPA.EU/CONSUMERS 

Vacante in strainatate - Emiratele Arabe
Oferte Emiratele Arabe

Emiratele Arabe Unite  sunt un stat situat in sud-estul peninsulei arabice, la Golful Persic (in Orientul Mijlociu), compus din Sapte emirate: Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al-Qaiwain, Ras Al-Khaimah si Fujairah

Se invecineaza cu Oman la est si cu Arabia Saudita la sud si vest. Actualmente are unul dintre cei mai buni indici IDH de pe continentul asiatic.
 
Este o federatie a celor sapte emirate, cu un sistem juridic bazat pe Constitu?ia din 1971, fara alegeri si partide politice. Fiecare emirat are o considerabila autonomie politica, juridica si economica.
 
Petrolul este principala sursa de venit si componenta esentiala pentru PIB-ul national. Dependenta petroliera a economiei ingrijoreaza guvernul, pentru ca economia se bazeaza numai pe diferitele derivate ale petrolului. Se estimeaza (2006) ca tara mai are rezerve de petrol pentru inca 50 de ani.
Destinatii Emiratele Arabe

 

ZANZY TOUR SRL