Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA DE COOKIE-URI
Oferte Costa Blanca

ZBORURI DIRECTE DIN CLUJ NAPOCA, BUCURESTI, VARA 2021!!!!

Costa Blanca, sau in traducere “Tarmul alb” este regiunea de coasta situata in provincia Alicante din Spania. Plaja se intinde pe o distanta impresionanta de 200 de km, de la Costa de Valencia (orasul Denia) pana la Costa Calida (orasul Torrevieja).

O destinatie turistica importanta pentru britanici si germani in principal, Costa Blanca are o industrie turistica foarte bine dezvoltata, oferind vizitatorilor un peisaj unic. Aici puteti gasi atat zone animate, cosmopolitane, dar si zone cu un aer rustic, rural. Vai inverzite, livezi de portocali si lamai, palmieri si dealuri terasate, acestea sunt doar cateva dintre punctele forte ale zonei, care ofera atat divertisment si lux, dar si odihna, relaxare. Plajele sunt pe alocuri abrupte, dar in mare parte late, cu nisip cald si primitor, si valuri perfecte pentru surf, wind-surf si alte activitati de acest gen. Plajele alterneaza cu mici golfulete, cu peisaje incantatoare si lagune.

Este una dintre cele mai vizitate si mai cunoscute zone din Spania, gazduind centre turistice ample precum Benidorm, Denia, Villajoyosa, Javea sau Altea. Asadar, vizitand Costa Blanca, veti ramane fermecati de transparenta valurilor marii, de frumusetea plajelor si de vremea mereu perfecta pentru vacante.

Destinatii Costa Blanca

 

ZANZY TOUR SRL