Tel/fax: 0264 433305  mobil 0732055169  Adresa: Str.  Fabricii,Nr.114/2., Cluj-Napoca  Email: office@zanzytour.ro   Asistenta online: messenger   Orar   L - V: 10:00 - 18:00   S: Inchis   D: inchis

 

CAUTARE RAPIDA
NEWSLETTER
inscriere


PROTECTIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C

TERMENI SI CONDITII
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
POLITICA DE COOKIE-URI
Vacante in strainatate - Spania - Costa De Valencia
Oferte Costa De Valencia

Costa de Valencia se extinde de la Sagunto, in nord, pana la El Grau in sud. Intreaga coasta este foarte populara si are in centru frumosul oras Valencia.

 

Valencia este un oras vibrant, un amestec real al arhitecturii antice si moderne, dar o tragedie a transformat orasul. In 1957 a avut loc o inundatie catastrofala si s-a decis retrasarea raului Turia, la sud de oras. Albia veche a raului a fost transformata intr-o noua resursa fantastica pentru oras, cu gradini, parcuri pentru plimbari, copaci aliniati, bulevarde si mai multe locuri de sport.

Practic, toata ''Costa de Valencia'' este alcatuita din plaje de nisip, doar de la Capul Cullera muntii coboara in mare formand un tarm abrupt.

Verile sunt lungi si foarte calde, potrivite pentru relaxare la piscina, sau pur si simpu pentru o siesta traditional Spaniola. Primavara si toamna sunt ideale pentru toate tipurile de activitati in aer liber, cum ar fi pescuitul, ciclismul, drumetiile, birdwatching-ul .......... pentru a mentiona doar cateva. Exista numeroase sarbatori locale, inclusiv faimosul festival al mierii ''Honey Festival'' cand orasul Ayora isi deschide bratele sale pentru vizitatorii din lume si din toata Spania. Fiind un climat mediteranean-continental, in interiorul tinutului umiditatea este mai scazuta mai ales in timpul noptii.

Destinatii Costa De Valencia

 

ZANZY TOUR SRL